Instagram Explorer

View profiles, posts and highlights fastest!
#28april2018
  • 9k posts

Recent instagram post's tagged with #28april2018

2 likes 0

Cara allah mempertemukan dan mempersatukan kita itu amat sangat indah dan luar biasa sekali yaa..😊😍 #Inilahhasilnya😘 #11januaridipertemukan #17januaridipersatukan #28april #SalshabillaAyundaPratama #Launching 😇😇 #Birthdaykitasama #28april1992 #28april2018 💖😘😍 #Bedatahunsamajamtok 😁

2 weeks ago
1 likes 0
2 weeks ago
6 likes 2

Hallo, sobat YTFKrs sahabat YouTube 🇮🇩 Perkenalkan aku fauzi kurniadi biasa dipanggil fauzi, aku h.c alias hak cipta channel YOUTUBERS INDONESIA F.K kini aku butuh Support & Dukungan dari kalian semua para Youtubers 🤗 Yuk, mari bantu dibantu Channel aku YOUTUBERS INDONESIA F.K utk di Subscriber,Like,Share dan Klik Tombol Lonceng yg ada didalam channel YOUTUBERS INDONESIA F.K Klik Link menujuh channel: YOUTUBERS INDONESIA F.K https://www.youtube.com/channel/UC-SNJsf6mduAOkGCQ0liYFw?view_as=subscriber #28April2018 #YouTube

akademi_bisnis_asuransi Siap kak,.,,channel aku galeriinspirasiindonesia,,,sub jg yuk kak...smngaaat

4 weeks ago
37 likes 1

#repost #28April2018 ما شاء الله niiih buat kalian sunset lovers 😍 #sunsettrip #sunsettoday #sunsetlovers#semoga hari esok lebih baik dari hari ini 👌 • • • • #setelah kemarin gagal, Alhamdulillah hari ini jadi juga 😂 maunya sih sampe gelap yaa tapiiii kok ngeri 😎 #minus kurang fokus, you know laah kamera hp 😂 • #timeslape #today #sunset #nature #simple #random #naturevideography #xiaomivideography #xiaomiredmi3videography #simplevideography #sunsetvideograpy #jogjavideography #ponselvideography #videography #matalensa #matalensajogja #matalensaindonesia #yogyakarta #yogyakartavideography #jogjaistimewa

tiarsafura Lagunya 😅

last month
60 likes 3

wedding.geometria Cool photo 😀

snatched_can Hey Love! Just came by your feed, and its lovely 💕 Check out our new collections and DM me if you are intrested in working with us. I would love to have you join us! Talk to you soon ! 😊💕 - Lisa

last month
10 likes 0

#архив2018 #28april2018 #9ә❤️

last month
1/8
39 likes 1

#Throwback to the last year trip to #Seoul from #22April2018 to #28April2018 🇰🇷 Because I forgot to upload anything 🥴 #ThrowbackThursday #Korea #16May2019

May 2019
1/2
45 likes 14

#Throwback #PBAKL2018 #28April2018 Semuanya Bemula Di Sini.. 1st time kami jumpa @amir.masdi . 1st jugak dapat tengok Amir Masdi nyanyi secara Live. Amir Masdi menjadi artis jemputan pada Majlis Pelancaran Novel #AwakSukaSayaTak 2 tulisan Allahyarhamah Puan Melur Jelita. Amir nyanyi lagu #SedetikLebih dan #KeabadianCinta dgn caranya tersendiri. Memang BEST! Memang POWER suara Amir ! Part tarik dia.. On point ! #AmirMasdi #giftedandtalented 👍👍 😍❤️ ° ° Terima Kasih Arwah Puan Melur Jelita perkenalkan Amir Masdi kepada kami. Mmg terpegun kami dengan bakat dan suara Amir masa ni. Kerana bakat nyanyian dan sikap humble nya melayan kami, automatik kami sepakat untuk menjadi #AmirMasdiSupporters. Setahun berlalu.. Alhamdulillah kami masih di sini . ❤️ Tiada dlm gambar @cik_anum . . . #AM #AmirMasdi #PUAS #talentedsinger #AFMegaStar2017 #JuaraAF2016 #waktu #pemilikcinta #TeamAmirSM #TeamMerah #AmirMasdiSupporters #AwakSukaSayaTak #NovelMelurJelita #SpreadLoveNotHate Credit photo : @eyylla Credit caption : @bee_yazz

bee_yazz @asiahasm akak pun first jumpa kak @sab121_ ..tak samgka kak sab sporting 😘

eyylla @asiahasm betul tu.. masa ni 1st time jumpa kak @sab121_ gak.. mmg ngam laa sekepala boleh masuk air jugak.😀😁. & semua tunggu betul2 sampai amir balik.

May 2019
1/10
81 likes 2

pondok_peninggi_terbaik Assalamualaikum kak 😊 mau coba khasiat dari peninggi badan herbal kami 🌿dijamin hasil nya terbukti dan ampuh dalam 1-2 minggu yuk kepoin IG kami @pondok_peninggi_terbaik sudah banyak yang membuktikan hasil nya kak 😘😊

rinanurulfityah26 Gilasiihh keren bgt

May 2019
28 likes 7

Bemula Di Sini.. Terima Kasih Arwah kak Melur Jelita perkenalkan Amir Masdi kepada kami. Terpegun kami dengan bakat dan suara Amir masa ni. Teringat bisikan arwah kepada kami masa ni, arwah cakap support la Amir jugak... Kami jawab kat arwah, kami dah sepakat akan support Amir all out.... Alhamdulillah kami di sini ❤. . . . Repost from @epalmerah11 #Waktu @amir.masdi #Throwback #28April2018 #PBAKL2018 Amir Masdi menjadi artis jemputan pada Majlis Pelancaran Novel #AwakSukaSayaTak 2 . Masa ni dh dkt Booth, selepas Amir performed lagu #SedetikLebih & #KeabadianCinta. Kami request Amir nyanyi, sporting Amir melayan permintaan kami. 1st time jumpa Amir. 1st jugak dapat tengok Amir nyanyi secara Live. Memang BEST! Memang POWER suara Amir ! #giftedandtalented 👍👍 😍❤️ ° ° Cc : @inai_merah97 @tulipmerah130 @delimamerah121 @rosmerah779 Ummi @kalsombintidin @cik_anum @teamamirsm_official ° ° #AM #AmirMasdi #PUAS #talentedsinger #AFMegaStar2017 #JuaraAF2016 #waktu #pemilikcinta #TeamAmirSM #TeamMerah #AmirMasdiSupporters #AwakSukaSayaTak #NovelMelurJelita #SpreadLoveNotHate

epalmerah11 Terima Kasih Arwah Pn Melur Jelita krn memperkenalkan Amir kpd kami. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh arwah. Al Fatihah. Terima Kasih juga kpd Kakak2 Merah @inai_merah97 @tulipmerah130 krn tanpa kalian, saya mungkin tiada di sini. Semuanya dgn izin Allah SWT.

inai_merah97 @epalmerah11 al Fatihah... Akak ngan kak tulip pun rasa macam mimpi bila arwah lantik kami jadi admin ad-hoc pelancaran novel #AwakSukaSayaTak bhg 2 ni 😭...terharunya... Pelakon utama tak dpt dtg, rezeki jumpa Amir ❤️

May 2019
25 likes 15

#Waktu @amir.masdi #Throwback #28April2018 #PBAKL2018 Amir Masdi menjadi artis jemputan pada Majlis Pelancaran Novel #AwakSukaSayaTak 2 . Masa ni dh dkt Booth, selepas Amir performed lagu #SedetikLebih & #KeabadianCinta. Kami request Amir nyanyi, sporting Amir melayan permintaan kami. 1st time jumpa Amir. 1st jugak dapat tengok Amir nyanyi secara Live. Memang BEST! Memang POWER suara Amir ! #giftedandtalented 👍👍 😍❤️ ° ° Cc : @inai_merah97 @tulipmerah130 @delimamerah121 @rosmerah779 Ummi @kalsombintidin @cik_anum @teamamirsm_official ° ° #AM #AmirMasdi #PUAS #talentedsinger #AFMegaStar2017 #JuaraAF2016 #waktu #pemilikcinta #TeamAmirSM #TeamMerah #AmirMasdiSupporters #AwakSukaSayaTak #NovelMelurJelita #SpreadLoveNotHate

epalmerah11 @inai_merah97 hihihi comel tgn kak inai.

beauty_batrisyia_house Semoga Selalu dalam lindungan ALLAH SWT😊🙏

May 2019
78 likes 6

anahares @riasamantha gw nya berat ri 😅🤦🏽‍♀️

riasamantha @anahares gpp kan bagaikan suami loe ngegym 😝 bench press hehe

May 2019
just now
32 likes 0

Milad Syubban Lovers Lubuklinggau Yng ke 1 Th #28April2018 #28April2019

May 2019
1/5
71 likes 2

Our marriage was not only a union between two individuals but it was also a union of two cultures & families. A Chinese tea ceremony is our way to ask blessings from our parents, elders and family members. Big thanks to @trisna.xu @mijn_mika and their spouses that helped organizing it! #teapai #teaceremony #chineseteaceremony #weddingday #28april2018 #weddinganniversary #bridestory #beautyisinthedetails #teapaiceremony #huwelijksdag #huwelijksceremonie #nederland

newreallist Fabulous!!

May 2019
1/4
34 likes 4

Adore these details from our wedding 😍 Do you love them as much as we do? Church booklet cover design by @sekayaye Church booklet layout & editing by @duniabede #weddingguestbook #weddingdetails #weddingpreparation #weddingday #28april2018 #riarichard #bridestory #weddingstylist #weddingdecor #weddingku #beautyisinthedetails

duniabede @riasamantha mayan ada kontribusi dikit ya 😂

riasamantha @duniabede bukan dikit lah itu mah!! 😂😂

May 2019
1/9
29 likes 3

Happy birthday my little princess. adik manja dah 1tahun.. Syukur pada Allah atas semua kebahagiaan ini.. #penyejukhatimamapapa #rezekianakanak. #nur aairis marissa #28april2018

amadsufri @vivi_latte11 ye vi..papa hensem

vivi_latte11 @amadsufri papanya hensem waktu kurus😂... Kehenseman anda sudah memudar seiring berjalannya waktu papa sufri😂😂😂

May 2019
145 likes 4

A year with you in a real life is happiness for me. Happy 1st anniversary yangku🥰 #28april2018 #ayearago #bali2019 #motelmexicola

riafajarrohmi @gerdalia semua ini gegara sugeng ger!! Sapa sih sii sugeng!

gerdalia @riafajarrohmi la itu sodaranya mba anti 😂 semua gara gara mba anti wkwkw

April 2019
287 likes 1

anak daro 💛 #28april2018 #kotogadang

lulujainaa @andsur18 bgt masa😭😭

April 2019
43 likes 1

acxsta_97 🔥

April 2019
1/10
64 likes 11

벌써 1년👰🏻💍✨ . . . . . #28april2018 #weddinganniversary #누벨이마쥬 #헤이스스튜디오 @nouvelleimage @studiohayes #밍끼인범웨딩

minggginim @sum1nkang 맨날 슘니 눈에 콩깍지ㅋㅋㅋㅋ😆✨

hoonihanny 넘나이쁜것🤩

April 2019
just now
1/9
62 likes 25

1st wedding anniversary with 🐌 . . . 마켓오 재방문🌝💙 아마도 연례행사가 되지 싶다(hopefully) . . & 팽이와 어릴적 살던 동네에 산책하러 갔는데, 여전하면서도 달라진 곳곳의 모습에 느껴지던 세월이란......😌🌝✨ . . . . . #1년동안수고많았다 #마켓오 #결혼기념일 #동네산책 #꽃밤 #달밤 #🌸 #🌙✨ #28April2018

_jyjy_l 일주년이라 하얀색 옷 리마인드입은거 넘 예쁘고 귀욥 ✨

minggginim @_jyjy_l ㅋㅋㅋㅋ어떠케 알앗오?😆💜

April 2019
80 likes 6

•• Understanding is an Art, But Not EveryOne is an Artist! Maybe a Psychologist! ————————- درک کردن یک هنره، ولی همه هنرمند نیستن! شاید یک روانشناس هنرمند باشه! ————————- يكشنبه/٢٨ آوريل /٢٠١٩ #drpk #artist #psychology #psychologist #psychologyday #psychologistday #28april2018 #نازنوشت #روز_روانشناس #روزروانشناس_مبارک #نهم_اردیبهشت #نهم_اردیبهشت_روز_روانشناس_گرامی_باد

le_ila58 روزتون مبارك خوشگل خانووووم💐🌸💐

k3.il ألله يســــعـــــد قلبڪـہۦْ❥⇣

April 2019
2 likes 0
April 2019
just now
Made with and